Met boek naar Indonesië


Het boek Goudsmeden gaat naar Indonesie.  In juli 2019 is er een samenwerking met Sunsri House of jewelry, Bali, Indonesie tot stand gekomen. Sunsri is een zilversmeedbedrijf dat al vijf generaties bestaat. Het is gevestigd in Celuk. Zowel traditionele als moderne sieraden worden hier naast elkaar gemaakt.  Ook geeft het bedrijf bezoekers de ruimte om niet alleen de expositieruimte te bezoeken maar laat ook graag de geschiedenis van hun sieraden zien in een daarvoor speciaal ingericht museum. Een rondleiding door het atelier waar de zilversmeden aan het werk zijn is zeker aan te raden.
Mocht er interesse zijn om zelf het zilversmeden te willen doen. Meerdere soorten van workshops en cursussen kunnen hier gevolgd worden.
Zelf ben ik gevraagd om in april 2020 naar Sunsri te komen om daar aan de zilversmeden de technieken te bespreken die in het Boek Goudsmeden  opgenomen zijn. Verder zal ik ook een speciaal scholingprogramma geven. Uiteraard is er ook veel ruimte om onderling ervaringen te delen.

Een bezoek brengen aan dit bedrijf;

Sunsri House of Jewelry
Jl.Raya Celuk-Sukawati, Gianyar-Bali
info@sunsrijewelry.com

www.sunsrijewelry.com